Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06202549091 / +36202549091

Csaló! OTP-s ügyintézőnek adja ki magát (itt már tudtam, hogy csaló, de gondoltam megvárom a végét), még az azonosítóját is elmondta, és hogy a beszélgetésünk rögzítésre kerül. Azzal a szöveggel hívott, hogy kettő gyanús tranzakciót észleltek, erősítsem meg őket. Mikor mondtam, hogy nem vagyok OTP-s, azt mondta, hogy tudja, de ők a fogadóbank, de akkor már szüksége lenne arra, hogy melyik banknál vagyok. Mondtam, hogy úgy gondolom ehhez semmi köze, de ha bármi gond lenne a bankom biztosan felhív. Erre rám csapta a telefont. Könyörögöm, a saját bankom nem hív fel bármilyen is a tranzakció, nemhogy a fogadóbank. Senki nem dőljön be neki!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.