Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06303442080 / +36303442080

Én is megerősítem az előttem szólókat OTP FAKTORING a legaljasabb követelés kezelő ahol több dolgozó is a devizakárosultak lakásait kapták meg ami bizonyított és az én családom is áldozata ennek. Most délelőtt hívtak erről a számról anyámat kereste többszöri kérésre bemutatkozott Molnár Péter nevet mondott. Miután rákérdeztem miért keresei édesanyám aki itthon hagyta a mobilját mondta nem mondhatja meg és persze azt sem hogy honnan kereste. Sokszor csináltak nekünk lelkiterrort sokan beleúőrültek öngyilkosok lettek mert a tartozások miatt a bank kicsinálta őket. Nekünk már fel van mondva a hitel kvázi jogukban sem áll hivogatni minket. A GVH gazdasági versenyhivatal illetve a fogyasztóvédelemhez és a rendőrséghez is lehet fordulni zaklatásért és jó lenne összeírni hány néven mutatkoztak be milyen telefonokról

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.