Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0618001351 / +3618001351

Kérlek olvassátok! ..... tudom, hogy nem beszélhetek mások nevében és helyett.... és nem vagyok az igazság bajnoka, de együtt érzek azokkal, akik végső elkeseredésükben erre a felületre tévedtek, mert megkárosítva érzik magukat. Feljelentést tettem a Gazdasági Versenyhivatalnál, és nagyon hamar választ kaptam, amely a következő (részlet): ....."a panaszoltnak a számlaadási kötelezettségének elmulasztása tárgyában Nemzeti Adó és Vámhivatal Kelet-budapesti Adó- és Vámigazgatóságának, az esetlegesen tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat és ügyfélszolgálatának elérhetősége tekintetében pedig a Budapest Főváros Kormányhivatala részére az eljárás lefolytatása céljából megküldte".... Emellett a rendőrségre mindenki tehet önálló feljelentést is, a helyileg illetékes rendőrkaptányság e-mail címére. Az elkövetett cselekmény önállóan csalással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés, ha 3 feljelentő összefog, akkor az elkövetési érték 50 ezer forint fölé lép, illetve a cselekmény üzletszerű jellege megállapítható. Sok sikert kívánok mindenkinek!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.