Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06208890781 / +36208890781

------------------------- ----NEM SPAM!---- ------------------------ Bejövő hívás 09. 20-án napközben, tárcsahang, bemutatkozik Suk (?) Napsugár néven, elmondja az én nevemet is, és hogy az MBH banktól keres adategyeztetésre. Gyanús lett, megkérdeztem, honnan tudhatom, hogy nem átverés. Mondta, hogy hívjam fel nyugodtan a bankot, hogy ekkor és ő (újra elmondta a nevét) keresett. Elgondolkodtam, kérdezte tőlem, alkalmas-e, mondom most nem, majd másnap hív akkor vissza. Egyből felhívtam az MBH-t ahol G.B. ügyintéző segítségével bejelentettem az esetet, és bár ő akkor azonnal nem mondott semmit, másnap újra telefonáltunk, pont véletlen hozzá kerültem megint, emlékezett rám, és az alábbiakról tájékoztatott: A hívószám nem spam, az adataim nem szivárogtak ki, hanem csupán marketing céllal hívnak fel embereket (külsős céget megbízva), ahol az adategyeztetés az alapadatokra vonatkozik és ilyenkor a hívó munkatársuk nem is kérhet bármi szenzitív adatra (bankkártyaszám, egyenleg, stb.) vonatkozó információt. Bottom line: a hívószám jelenleg (2023. 09. 20-án) nem spam, nem kerültek az adataim illetéktelen félhez.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.