Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613009141 / +3613009141

Korábbi nevük " személyes fejlődés kurzus". Új nevük: E- nyelvtanulás. Facebook profiljuk alapján a Salgó-centerben bérelnek irodát. Salgótarján, Rákóczi út 1-9. Az ott megadott telefonszámot sem veszi fel senki. 0632780905. Ha valaki feljelentést akar tenni, akkor kérjen ki egy bérleti szerződést. Ezt az egy kapcsolódási pontot találtam, ahol meg lehet csípni őket. Hívja fel a Salgó-Center központot. Valóban bérelnek-e ott irodát. Korábbi telefonszámok számok, amelyeket használtak: 0615507907, 0612883059, 0616999790, 0613025014, +3613009141. Keressetek rá a telefonszámokhoz tartozó hozzászólásokra. Itt egy példa: "Nagyon óvatosan. Ez egy nagy kamu. Rendeljétek meg a csomagot egy kamu címre, amit soha át nem vesz senki. Vagy, a saját címetekre és nézzétek meg, hogy hol adták fel a csomagot. Fotózzátok le és küldjétek vissza. Egyszer el kell őket tüntetni. Képernyő fotót kell készíteni a facebook profilról. Ne ők szívassanak meg téged!..... Már lett indítva egyszer ellenük csoportos feljelentés. Újra kezdik és újra kezdik!!!!!" "Sajnos én is beleestem. Átvettem a csomagot 22 ezer. EGS Contact HU Kft, Gyöngyös Angyal utca 2/1 a feladó. Csoportos feljelentés esetén én is csatlakozom. E-mail: szakaly.ferenc@gmail.com" "Csatlakozom a csoportos feljelentéshez! gdzsunyak@gmail.com" "Kérlek olvassátok! ..... tudom, hogy nem beszélhetek mások nevében és helyett.... és nem vagyok az igazság bajnoka, de együtt érzek azokkal, akik végső elkeseredésükben erre a felületre tévedtek, mert megkárosítva érzik magukat. Feljelentést tettem a Gazdasági Versenyhivatalnál, és nagyon hamar választ kaptam, amely a következő (részlet): ....."a panaszoltnak a számlaadási kötelezettségének elmulasztása tárgyában Nemzeti Adó és Vámhivatal Kelet-budapesti Adó- és Vámigazgatóságának, az esetlegesen tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat és ügyfélszolgálatának elérhetősége tekintetében pedig a Budapest Főváros Kormányhivatala részére az eljárás lefolytatása céljából megküldte".... Emellett a rendőrségre mindenki tehet önálló feljelentést is, a helyileg illetékes rendőrkaptányság e-mail címére. Az elkövetett cselekmény önállóan csalással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés, ha 3 feljelentő összefog, akkor az elkövetési érték 50 ezer forint fölé lép, illetve a cselekmény üzletszerű jellege megállapítható. Sok sikert kívánok mindenkinek!"

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.