Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614888454 / +3614888454

Mai napon 13:20 perckor hívás érkezett erről telefonszámról, egy férfi hang az OTP alkalmazottjának adta ki magát, elmondta, hogy rögzítésre kerül a beszélgetés (de számot nem adott, amin kikérhetem később). Elmondta, hogy azért keres, mert pár perce utalást indítottam Jakab Péter névre 274e Ft értékben, és ezt szeretnék megerősíttetni. Elmondtam neki, hogy nem vagyok kíváncsi scam hívásokra, a következő próbálkozásnál fel fogom jelenteni, ettől kezdve semmit nem szólt, pár másodperc gépi zenehang után bontotta a vonalat. Nem automata volt, mert az elején, amikor több másodpercig hallgattam, visszakérdezett, itt vagyok-e. (Természetesen nem indítottam semmiféle utalást, és nem adtam meg semmilyen adatot.)

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.