Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0618001351 / +3618001351

Sziasztok! Nekem hála a jó égnek jók a megérzéseim, de első körben, a telefonos megkeresésnél majdnem bedőltem ennek az átverésnek. Így kapásból a neten rákerestem, miután letettem a telefont és olvastam a kiküldött mailjüket. Az oldal meg ide dobott engem. Engem, ezeken a számokon hívtak pár nap különbségekkel:061- 987-68-10, 016-699-97-90. Mondjuk gyanús volt, hogy halkan és hadarva beszélt a nő és amikor többször belekérdeztem részleteibe ennek a lehetőségnek, és kértem egy e-mailes részletesebb tájékoztatást arról, amit itt beszéltünk, mint ha megsértődött volna és mondta, hogy, ha nem kérem most mégse, akkor kimaradok a lehetőségből, majd max később hív, de lehet drágább lesz a program. Én meg mondtam, hogy persze érdekel, kérem, de a mailt küldje el. El is küldte és egy semmitmondó mail volt, első körben "Ön" megszólítással, majd letegezett, formaiatlan és 0 plusz információval, sőtt annyi info sem volt, amit telefonon mindott a nő...a végén meg se név, se semmilyen hivatalos titulus, stb... Na itt már full gyanús lett a dolog, mert egy komoly cég, Eu,-s támogatással, nem küld ilyen semmitmondó mailt. Nagyon jó, hogy van ez az oldal, így most én sem veszem át a csomagot, még ha el is küldik, mert most le is mondom rögtön.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.