Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0696901016 / +3696901016

Délelőtt fél tízkor voltam a a háziorvosomnál mert aktuális a vérvételes laborom évente megcsináltatom. Dél körül hívott ez a vitaminos vállalkozó, általánosságban beszélt vitaminokról és egy kérdése volt én nemet mondtam. A mi falunk budapesti kórházi laborhoz tartozik pest megyében vagyunk. Időpontot adott a háziorvos tíz nap múlva vérvétel. Gyanakszom, hogy a háziorvosom kompjútere olyan mint egy megosztó hirdető, vagy lehet, hogy a háziorvosi aszisztens továbbít a vállalkozóhoz vagy pedig maga a doktor. Ha a falumban csak felvettek előjegyzésbe és a budapesti kórházi labor is értesült, naszóval 2023 szeptember van jelenleg.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.