Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06131366666 / +36131366666

Az előbb hívtak erről a számról, majd miután leraktam más számokról is. OTP-ésként mutatkozott be és mondta, hogy 800 000 forintot próbáltak meg elutalni a számlámró és hogy együttműködök-e velük, mert ha nem, akkor az OTP-t nem terheli semmilyen felelősség. Kérdeztem miben működjek együtt én nem indítottam semmilyen utalást. Mondta átkapcsol egy IT-s kollegához, aki segít nekem kirakni azt, aki belépett az internetbank-fiókomba. Itt már elég gyanús lett az egész és meg is mondtam neki, hogy ne nézzen madárnak és leraktam. Elsőre hivatalosnak tűnt, de a tájszólása és az egész hangja gyanús volt már az elejétől fogva. Az első pillanatban mégis átfutott a fejemben, hogy jaj, le fognak szedni 800 000 forintot számlámról. Ez szerintem normális emberi reakció és ezt akarják kihasználni. Figyeljünk erre!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.