Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06303444119 / +36303444119

Foxpost küldött értesítést erről a számról sms-ben, hogy csomagom érkezett. Vártam csomagot tőlük, de máskor kapok e-mailben értesítést, hogy a csomagot összekészítették, úton van, megérkezett - ez most nem volt. Fura volt az is, hogy az értesítő szövegben az ékezetek helyett karikák voltak, ezért felkerestem ezt az oldalt és elolvastam az itteni hozzászólásokat. Innen tudtam meg (ezúton is köszönet a közzétevőnek!), hogy ha a feladó nem adja meg az e-mail címem a Foxpostnak, csak sms-értesítés jön. Rendben is volt minden, a csomagom rendben megkaptam, tényleg Foxpost-értesítés volt az sms.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.