Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614888125 / +3614888125

Igen, és a végén arra kíváncsiak, hogy 1 millió Ft alatt vagy felette van-e az összeg a számlámon, amit megkárosíthattak volna... valószínűleg azért, mert ha alatta van, akkor nem érdemes velem foglalkozni... Utána még azt kérdezte a hölgy, akinek egyébként nagyon ideges volt a hangja, hogy van-e más banknál számlám, és mikor elmondtam, átkapcsolt a másik bank informatikai/biztonsági osztályára (na persze...) és ott is elmondták ugyanazt, hogy 3*80ezer Ft összeget próbálta egy bizonyos Szabó Zsolt leemelni, és ő már megfigyelt csaló, ezért nem hagyták neki a tranzakció végrehajtását, és amikor elárultam, hogy a számlámon 50-60ezer Ft-nyi összeg van, amit megkárosíthatottak volna, egyből meg is szakadt a kapcsolat. Az állítólagos Erste bankos informatikusnak olyan tájszólása volt, mely arra utal, hogy nem magyarországi születésű személyről van szó.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.