Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06303444264 / +36303444264

Valószínű,hogy csalók akik ezen a számon üzennek. A jófogásra hivatkozva küldenek üzeneteket nekem.Többször is.Biztos,hogy csalók,mert mindig más néven vagy más nyelven,vagy más e-mail-re kérnek,hogy üzenjek,de ugyanerről a tel.számról érdeklődnek. Kérnek egy visszajelzést mindig más e-mail-re és általánosságban érdekli amit feltettem hirdetést,nem konkértan írják,hogy mit akarnak és az oldalon keresztül nem mernek üzenni. Egy magánszemélyt konkrétan érdekel valami vagy ugyanolyan valami,vagy ha egy cég lenne akkor specializálódna,nem érdekelheti minden ami a háztartásomban előfordul pl.nem érdekelheti egyszerre a gyerek leharcolt ikeás szekrénye és a 150 éves bieder asztal meg a 2,5m lakást kinőtt pálma is.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.