Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614657300 / +3614657300

Valóban, K&H. Hívtak, majd amikor felvettem kicsörgött és úgy kapcsolt be egy hölgy aki adategyeztetés miatt keresett. Személyes adatokat kért a beazonosításhoz, ami nekem gyanús volt, így megmondtam, hogy ezeket én nem szeretném megadni. Ekkor udvariasan megkért, hogy akkor foglaljak időpontot valamely K&H fiókba, hogy az adategyeztetést el tudjuk végezni. Ezután felhívtam a hivatalos honlapon szereplő K&H TeleCenter számot, ahol az azonosítást követően megerősítették, hogy ők kerestek. Kicsit szomorúnak tartom, hogy amikor a csapból is az folyik, hogy rengeteg az ilyen telefonos csalás, akkor egy hivatalos megkeresésnek, így kell zajlania.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.