Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619989069 / +3619989069

Üdv, Minden előttem szólónak igaza van. Engem egy nő hívott először erről a számról, majd miután közöltem vele, hogy nem szeretnék rendelni tőlük, illetve kértem őt hogy ne keressenek többet, azonnal bontotta a vonalat. Másnap felhívott egy férfi ugyanerről a számról és flegmán számonkért, hogy miért nem rendeltem a kolléganőjétől. Neki is elmondtam. Nem szeretnék rendelni, ne keressenek többet. Azóta a hét minden napján csörgetik a telefonom, de nem szólnak bele. Úgy gondolom, (bármilyen vállalkozásról is legyen szó amivel a zaklatók foglalkoznak), egy belterjes degenerált szaporulattal állunk szemben. Mivel a Magyar Hatóságok tehetetlenek az ilyen csalókkal szemben, mint megoldás, számomra is a zaklatók telefonszámának tiltása maradt. Szevasztok.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.