Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06302732867 / +36302732867

Felhívnak, hogy van-e valami lomod, vas, rossz mosógép vagy más cucc, mert szívesen elviszik ingyen. Egyik ismerősömhöz kimentek, három roma fickó, villámgyorsak és nagyon lopnak. Vigyázzon velük mindenki!!! Az egyik eltereli a figyelmet, a másik kettő meg visz mindent ami csak a keze ügyébe akad. Ami meg nem kell nekik, úgy tesznek, hogy elviszik, látszatra berakják a fehér furgonjukba, aztán meg amikor nem látja senki, visszadobják az udvarodba. A magasabb adja ki roma nyelven az utasításokat az öregebbnek és a nagydarab kövérnek, hogy mit csináljanak és mikor. Be sem szabad engedni őket, mert erőszakosak és lopnak mindent.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.