Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615100693 / +3615100693

Engem egy hölgy keresett, borzasztó stílusban, mindenáron az ügyvezetővel akart beszélni. Olyan volt a hangszíne, meg amiket mondott, mintha valami baj történt volna, és csak a cég képviseletére jogosultnak adhatnának ki róla infot. Beleállt először a görcs a gyomromba... aztán próbáltam kideríteni, hogy milyen ügyben keresi a főnököt, végül kinyögte, hogy valami banki ajánlat, mondtam, hogy köszönöm akkor visszahívnánk, adja meg a nevét és elérhetőségét. Erre azt mondta, hogy őket nem lehet visszahívni, majd ő keres. Letiltottam, de látom, hogy minden nap hívást indítanak erről a számról. Tuti valami csalás. Fel fogom jelenteni.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.