Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613361716 / +3613361716

2023.09.10-én a +361-669-9790-es számról hívtak először. Előzőleg Facebookon jelentkeztem egy hirdetésre mely arról szólt, hogy 80%-os kedvezménnel 22.000 Ft-ért online nyelvoktasási csomagot kaok, melyet ha elvégzek 80% feletti eredménnyel, tanusítványt kapok. a csomagban lesz egy kód, melyet többször is használhatok. Megadtam az e-mail címemet és egy postacímet. Fizetni átvételkor kell. Ma 13.10.2023 hívtak erről a számról +361 336-17-16. A hölgy azt allította, hogy ő még nem hívott engem és akikkel beszéltem, az egy kanucég, mert ha átveszem, kifizetem a díjat és kipróbálnám a kurzust, azt fogom tapasztalni, hogy a kód nem működik. A hölgy váltig allította, hogy én jelentkeztem hozzájuk, akik valójában nem online hanem tantermi kurzusokat kínálnak Budapesten es Győrben. Közöltem vele, hogy ez nem lehetséges, hogy jelentkeztem hozzájuk, mert kifejezettem online kurzust kerestem. A hölgy lekezelő, engem hiszékeny vásárlónak beállító vásárlónak tekintett, majd közölte, hogy majd küldd akkor tájékoztatót a tantermi kurzusokról. Bár nem ezt akartam, de gondoltam, jó küldjön, legalább leellenőrzöm, hogy kik ezek. Nos a honlap, melyre a Facebook oldal átirányított ugynanaz az oltal, mint amit egy előttem hozzszoló írt. www.nyelvkurzus.hu . Az előttem hozzászóló szerint, a férfi aki allította, hogy ők léteznek ezen az oldalom és tantermi kurzus ajánlanak, nem mondott igazat, mert ez a honlap ugyanaz, mint amire jelentkeztem és kizárólag online kurzust ajánl fel. Szóval mindkét szám és a honlap is átverés!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.