Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06308782274 / +36308782274

Ha ez Budapest bank....azzal csak az a baj hogy sosem voltam Budapest bankos. Behajtási osztály meg pláne nem érdekel. A vicc hogy hívnak reggel 7,délelőtt 10, délután 16:50.....volt hogy 21 óra. A telefon már akkor azt írta ki erre a számra hogy valószínűleg spam, potenciális csalás mikor még én nem is ismertem, illetve először hivott ez a szám, és még nem is írtam hozzá,hozzászólást. Az így jelzett számot alapból nem veszem fel.....és mikor utána olvasok blokkolom is.A személyes és banki adatok hátulról mellbe......ki csalása miatt....a telefon kijelzi de nem csörög be. Ma csak 3 alkalommal hívtak.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.