Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06704628020 / +36704628020

Engem is a Fundamenta nevében hívott, A Cég székhelyét és vonalas telefonszámát is elhadarta, ami nem egy hivatalos bemutatkozás része. Hosszas duma az adatvédelmi tájékoztatóról, meg a jogaimról, no meg hogy hangfelvétel készül, aztán tájékoztatást kívánt adni - amihez kérte a személyes adataimat. Mondtam, hogy van szerződésem, nem akarok újabb, vagy magasabb összegű szerződést kötni, de mindenáron el akarta mondani az ajánlatát. Hozzájárultam, erre újra kérte a személyes adataimat, másként csak általános tájékoztatást tud adni. Én megelégedtem az általános tájékoztatással, de erre ingerültté vált, és szajkózta, hogy kellenek a személyes adataim. Miután ezt megtagadtam, átkapcsolt egy felvett hangüzenetre - amit nem hallgattam végig. Az esetet jelezni fogom a Fundamenta felé is. Ha csalók, az ő nevükkel élnek vissza, és feljelenthetik őket. Ha valóban a saját munkatársuk, elküldhetik egy kommunikációs továbbképzésre.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.