Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0612091876 / +3612091876

Édsanyámat (aki már nyugdíjjas), ma felhívták egy pesti vezetékes (0612091876) számról az OTP Bank nevében csalók, és NEM kérték az adatait, hanem csak azt, hogy töltsön le egy (hamis) OTP alkalmazást, aztán mondogatták neki, hogy tartsa a vonalat (másfél órán keresztül…) és közben az alkalmazáson keresztül hozzáfértek az összes adatához, ami a telefonon volt, és leemelték több millió forintnyi összes megtakarítását, plusz kimerítették másfél milliós hitelkeretét. Ezt csak azért írom ki, hogy mindenki adja tovább az idősebb vagy szellemileg kevésbé toppon lévő rokonainak, hogy nem csak úgy lehet csalás áldozatává válni, hogy telefonon adatokat kérnek ki.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.