Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06309649445 / +36309649445

Kamu hívás volt, a telefonáló (egy férfi) érezhetően húzta az időt. Azzal kezdte, hogy nem ismersz meg? Szia! Na ki vagyok? Közöltem vele, hogy nem találgatok, mondja meg, hogy kicsoda és kit keres, mert leteszem. Nagy nehezen kinyögött egy nevet, mire közöltem, hogy téves. Elkezdett összevissza elnézést kérni, mire letettem. Ezt követően, 2 percen belül felhívott a +36304886085 hívószáról egy másik ffi. azzal, hogy az OPT-től keres. Megkérdeztem, hogy jó számot hívott-e amire nem válaszolt, ezért megszakítottam a hívást. Vélhetően van összefüggés a két telefon között. A számokat tiltottam.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.