Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614347824 / +3614347824

Felhívtak erről a számról, számlaegyeztetésre hivatkozva., közölte, hogy rögzítik a hívást, de adjam meg az adataimat. Azt állította, hogy a MVM nextől hív, ezt ki is írta a telefonom, közöltem, nem adom meg az adataimat, mert ő hívott a cégtől, tehát tudnia kell, hogy mik az adataim. Erre magyarázkodni kezdett, mire közöltem, hogy sok szélhámosság van, honnan tudjam, hogy ez nem szélhámos telefon. Hosszan fejtegette, hogy nem tudhatja, ki veszi fel az én mobilom!!! Elég kitartó volt, de közöltem vele, hogy jogász vagyok, nem hülye... majd azt mondta, így nem egyeztethet, ha nem adom meg az adataim, majd elküldi levélben.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.