Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06205442320 / +36205442320

Hívtak a számról a késő délutáni órákban, de akkor épp nem tudtam felvenni. Másnap délelőtt visszahívtam az én gyakorlatom szerint a nem fogadott hívásaimat, köztük ezt a számot is. Felvették. Mikor közöltem, hogy volt tőlük egy nem fogadott hívás felém, és tudni szeretném mi okból kerestek, elkezdett arról beszélni, hogy először szeretné tudni, hogy hívnak, stb. Közöltem vele, hogy ez nem így működik: ők kerestek, ők tudják, miért kerestek, ezért legelőször legyen kedves tájékoztatni a hívás okát illetően. Itt egy kissé feszült, zavart makogást követően (kis híján felröhögtem) közölte, hogy akkor elnézést kér, de most vett egy telefont és biztos "véletlenül rányomott"... Kaján vigyorral a hangomban rákérdeztem, hogy akkor ugye nincs dolgunk egymással(?) - és letettem. Telefonos adathalász csalók! Feljelentés, tiltólista!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.