Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06208848062 / +36208848062

Általában semmilyen idegen számot nem veszek fel már a privát telefonomon, kivéve, ha tudom, hogy valakitől várható a hívás (futár, stb.). Ez ma is így volt, ezért vettem fel. A nevére már nem emlékszem, de engem is nyugdíjbiztosítással kapcsolatban keresett meg, kellemes, bár vagy autóból, vagy kihangosítással beszélő, kissé torz férfihang, udvarias volt, megkérdezte van-e pár percem, mondtam attól függ mire. Mikor előadta, már mondtam, hogy dolgozom, erre sajnos most nem érek rá. Mondta, hogy akkor ha úgy gondolom, következő héten megkeres valamelyik nap egy kollégája, amikor nekem is jó. Ezután kérte a nevem és telefonszámom. ??? Hát ha hívott akkor csak tudja, nem? Mondtam, hogy ezt így nem szeretném megadni, és elköszöntem tőle. Erre megpróbált beazonosítani és kimondta a nevemet, hogy én vagyok-e az, de addigra én már benne voltam a mozdulatban és letettem a telefont. Kicsit ijesztő ez most így a korábbi hozzászólásokat olvasva...

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.