Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06307454406 / +36307454406

OTP Automata központ kapcsol ügyintézőhöz. Banktitok miatt szükséges beazonosítás: Születési hely, anyja neve, van-e hitelkártyád, bla bla bla Nem kérnek kárytaszámot, nem kérnek pin kódot, nem kérnek pénzt. A rendszerük feldobja hogy van lehetőséged valamilyen hiteltermékre, ezzel az ajánlattal keresnek...én megértem az embereket, mert rengeteg a csalás, de az aki fel sem veszi miért jön ide leírni, hogy: csalás! spam! tiltom! ? így semmi értelme, nem tudja meg senki hogy "kihívott"! Kellene egy oldal:"nem vettem fel" címmel. Mellesleg egy nagyon kellemes hangú, nagyon barátságos, de tárgyilagos ügyintézővel beszéltem. Ajánlom hogy vegye föl mindenki, nem kell szerződni semmire, végül én sem tettem. azzal kezdte ráadásul, hogy alkalmas-e a beszélgetés. Ezt azért mindenki el tudja dönteni szerintem. Aki nem birkózik meg ilyen feladattal, ne használjon telefont...

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.