Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06705437621 / +36705437621

Korábban beszéltem vele én is telefonon, és a kisebbséghez tartozik. Mindig más-más néven /férfi és női néven egyaránt/ és más-más telefonszámmal van fent. Egészen biztosan csaló, mert ugyanazon fényképezőgépet, amik kb. 100.000 Ft-ba kerülnek használtan, ő kb. a feléért, vagy akár a harmadáért árulja. Majdnem utaltam neki én is, de másnapra a hirdetés eltűnt. Minden hirdetése másnapra eltűnik. Amikor írtam neki más felhasználónév alatt, hogy személyesen átveszem, elolvassa az üzenetet, nem reagál, és másnapra már nincs fent a hirdetés. Szerintem folyamatosan átver másokat, így most már csak személyes átvétellel vagyok hajlandó vásárolni a jófogáson.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.