Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06304886466 / +36304886466

Adathalászat! Erről a számról hívott egy női hang, akik tudta a nevem is és azzal a szöveggel állt elő, hogy az OTP-től telefonál, mert egy OTP-s számlára küldtek pénzt az én bankszámlámról, de a címzett (Szabó Zsolt) egy olyan személy, akit internetes csalás miatt korábban már elítéltek. Ezért hívnak engem, hogy kezdeményeztem-e átutalást az utóbbi 30 percben. Ezt követően kikérdezett, hogy hol használtam utoljára a kártyám, van-e lekötve pénznem, illetve mekkora összeg van a bankszámlámon. Ezt követően egyszer csak letette a telefont. Felhívtam az OTP-t, hogy megkérdezzem őket az üggyel kapcsolatban, de azt mondták, ez adathalászat, tőlük senki nem telefonál más bankok ügyfeleihez.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.