Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0617010472 / +3617010472

Engem is hívtak 3-4 aljalommal erről a sszámról is, de azt gondoltam a párom, aki Amerikában van és több alkalommal is előfordúlt (más szám kijelzéssel) Görög, Litvánia, Magyar stb. Akkor felvettem és valóban a párom volt. Egy alkalommal visszahívtam a kijelzett számot akkor viszont egy néger fiatalember vette fel teljesen más országban. Szegényt felébresztettem éjszaka. A másik kijelzett szám magyar mobil volt, akit szintén felhívtam, mondta, hogy nem tudja hogy lehet ez. Az itteni szolgáltató azt mondta, hogy a párom kèrdezze meg kint az ottani szolgáltatót, miért más számon keresztűl jön a hívás.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.