Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614452162 / +3614452162

A Webinar Universe csaló honlap telefonszáma, ha ráhívsz: "Potenciális csalás" kiírást kapsz. Ez csalás, tévedésbe ejtés!!! Velem is az történt, hogy egy honlapon hosszasan értekeznek a kriptovalutákkal történő gyors pénzszerzés lehetőségéről, majd felajánlják a Stellar valutát vételre. Aztán a sorok között megjelenik, hogy ennek megvásárlásával egy oktatási TERMEKET vásároltál, ezt pedig a Webinartól! Tehát a "TERMÉK"az oktatási csomag, az ajándék (amit kifizettél!?) a Stellar egység. Nyilván az "ajándék" nélkül soha nem vennéd meg a Webinár oktatáshoz hozzáférést!! Aztán az ügylet megkötését történő visszaigazolásukban szó nem esik a Stelláról, amit vásároltál: a Webinar oktatási csomaghoz hozzáférés. És 179 napig érvényes minden, ezt követöen már nincs hozzáférésem!!?? A visszaigazolás után többé nem éred el a honlapot, a céget!!! Engem 95.300,-Ft összeggel károsítják meg. Felkeresem a csalás.webinar@gmail.com oldalt, és feljelentést is tettem. E-mail címem: badicsl53@gmail.com Üdv: Badics László

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.