Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06704358206 / +36704358206

MBH Bank, engem megpróbáltak rábeszélni a tescoban egy hitelkártyára, amiről nem mondták meg, hogy hitelkártya. Tesco Vásárlókártya a neve. A hitelkártya szót szándékosan kerülik. Azt mondták, hogy olyan mint a ClubCard. Sok kedvezmény stb... Szándékosan terelték a szót ha érdeztem valamit, a papírokat csak távolról mutogatták. Amikor alá kellett volna írni akkor olvasgattam, hogy tulajdonképpen ez egy hitelkártya... Valami sales-es csávó megnyerő dumával próbált rávenni a szerződés aláírására, végül otthagytam de többen aláírták. Csalódtam a tescoban... a LIDL amúgy is jobb. Telefonszámot sajnos megadtam, így azóta zaklatnak több számról is. Nem vagyok benne teljesen biztos, hogy a Gazdasági Versenyhivatal örülne ennek... ma is hívtak. Lehet, hogy be is jelentem. Ha esetleg valaki bejelentené még, akkor link: https://www.gvh.hu/fogyasztoknak/hogyan_fordulhat_a_gvh_hoz/panasz_es_bejelentes/panasz_es_bejelentes

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.