Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06304886831 / +36304886831

Ma engem is hívtak, OTP, nagyobb összegű utalás történt a számlámról.... Kérdeztem, ha látja a bankszámlám, legyenszíves mondja meg, hogy kit hívott ( nem szoktam bemutatkozni ismeretlen szám hívásakor :) ). Persze nem mondta ki a nevem, azt mondta ő csak az utalást látja. HAHAHA... De eleve bukta volt, hogy nem is az OTPnél vagyok :))))) Egyébként meg nem értem, hogy egy mobilszámot, hogy az istenbe nem lehet lenyomozni.... Ez is egy 30as szám, szolgáltató nem tudja megnézni, hogy kié??? Ez amúgy már a második ilyen hívás volt, előtte meg egy 20as számról hívtak, szintén az " OTP "-től....

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.