Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06305555558 / +36305555558

Tegnap előtt kaptam SMS-t erről a számról. 25%-os akciót hirdettek meg minden CCC klubtagnak min. 22499 Ft értékű vásárlás esetén, legyen üzleteikben vagy online (ccc.eu/hu/lu6g5 oldal). A tőlük való SMS kapás leállítási lehetőséget így fogalmazták meg, hogy “StopSMS”, aztán egy nem biztonságos (http a https) .rs-t (Szerbiára utal) linket adtak meg, melyen keresztül elintézhetem, hogy kapják tőlük több SMS-t. A CCC weboldalát felkerestem, megtaláltam a kapcsolattartásra való e-mailcímet és írtam a CCC-nek, az SMS-ről fényképet is mellékeltem. Leírtam a helyzetet, rákérdeztem, hogy ők küldték-e az SMS-t, a végére azt hagytam, hogy még nem is vásároltam náluk, sőt telefonszámomat sem adtam meg, klubtag sem vagyok. Kaptam választ tegnap a CCC-től. Írták, hogy az SMS-t ők küldték minden klubtagnak, ha nem szeretnék a jövőben SMS értesítéseket kapni, adjam meg mobilszámomat, hogy leírathassanak. Amennyiben a klubtagságom törlését szeretném kérni, jelezzem. De hát írtam, hogy nem is vagyok klubtag, nem is vásároltam még náluk! Még annyi, hogy a telefonszámomat pár hónapja változtattam meg, azóta valami Balatonnét próbált elérni a számomon keresztül az MVM Next, aztán az E.ON, miután tisztáztam az MVM Next-tel a dolgot, aztán nem névre szóló klubtagságos SMS-t kaptam az IQOS-tól (náluk se vagyok klubtag), most a CCC-től (szintén nem névre szóló).

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.