Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0666998180 / +3666998180

Engem is kerestek erről a számról! Harmadjára sikerült felvennem- MBH-tól hívott valami Ildikó Én pont ennél a banknál vagyok és Gyulán élek és a napokban kötöttem le egy nagyobb összeget így elsőre még be is dőltem a hívásnak. Azt hittem a csabai fiókból hívnak, de gyanús lett mikor tőlem kértek a számlámmal kapcsolatos adatokat. Normál esetben ez úgy működik, hogy én azonosítom magamat (név, születési idő, cím) aztán ők mondanak pár adatot amit csak a fiók és én tudhatok. Végül a csaj lecsapta és már nem lehetett visszahívni. Adományt gyűjtöttek de arra már nem emlékszem mire - pár napja történt. Most osztotta meg az egyik haverom ezt a facebookon.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.