Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06307386621 / +36307386621

Telefonszolgáltatótól friss infó! Csalók valahogy, valamilyen módon le klónozzák magán emberek saját telefonszámát és azokkal indítanak hívásokat, de valójában nem az az ember telefonál, akié a telefonszám. Neki nem is szerepel a telefonján ilyen hívás, az igazi hívás a csalótól ered, aki másolja a magán számot. Átb@sszák az embereket a csalók, az állítólagos hívót is (aki valójában senkit se hívott), meg azt is, akit hívtak. Azt mondták, ha többször előfordul díjmentes számcserét csinálnak a szolgáltatók. A csalók ellen meg ismeretlen tettes elleni feljelentés. Tudtam én, nem vagyok hülye. Nem hívogatok senki a tudtom nélkül… borzasztó világ lett, mocskos csaló férgek vannak mindenhol.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.