Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613666000 / +3613666000

Külföldön történő vásárlást nem tudtam lebonyolítani a kártyámmal, letiltott. Kaptam egy SMS-t erről a számról, majd kisvártatva hívtak is erről a számról. Szeretett volna azonosító adatokat kérni, de mivel az elmúlt hónapban már 2x is kerestek csalók, ezért telefonon nem adtam meg az illetőnek semmilyen adatot és befejeztük a beszélgetést. Rákerestem erre a telefonszámra, és úgy tűnt, hogy csalóval volt dolgom, a hozzászólások nagy többsége alapján. Felhívtam az OTP oldalán megadott számot (+36-1-366 6800), amit csalás esetén kell hívni. Beazonosítottak, majd mondta az illető, hogy valóban az OTP-től kerestek a +36-1-366-6000 - ás telefonszámról. A kártyát feloldották. Rákerestem a T-online oldalán is a telefonszámra, OTP NyRt. Tehát úgy fest, nem csalás volt.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.