Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06309649445 / +36309649445

CSALÓK! OTP-re hivatkozva hívott fel ez a szám, hogy a nevemben történt gyanús utalás 75 000 Ft értékben, amit nem hagytam jóvá és kaptam-e róla értesítést. Mivel nem ennél a banknál vezetem a számlám, egyből gondoltam, hogy csalás és kérdeztem, hogy ezt honnan látja egyáltalán, mert nem ennél a banknál vagyok. Volt olyan kedves és átirányított egyből az Erste bankhoz, ahol az ügyintéző érdekes módon ugyanazon a hangon ugyanazt mondta el. :) Amikor közöltem, hogy köszönöm, személyesen bemegyek a bankomhoz rákérdezni a problémára, 5 mp hatásszünetet követően elkezdett elég csúnyán szitkozódni a hölgy... :)

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.