Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06704648822 / +36704648822

Ma délelőtt 2023 .11.14- én hívtak erről a telefonról, felvettem és egy eléggé nehezen érthető női hang hadarva sorolta a bla-bla- bla szöveget , (beszélgetést rögzítjük stb...) Leálítottam és kértem a beszélgetéshez a kódot, azt mondja hogy a kód az én telefonszámom és a hívás ideje . (Ez nekem gyanús lett) Kértem fejtse ki mit szeretne erre azt mondja nekem hogy adjam meg a telefonszámomat (ő hívott) és az azonosító kódomat.Na itt azt mondtam hogy zárjuk le ezt a beszélgetést mert ha ön a Vodafonetól hív akkor mindent tud rolam és megszakítottam a hívást. (Nem tudom ki lehetett , nem volt kiírva hogy Vodafone , csak ez a vodafonos telefonszám )

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.