Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06203501350 / +36203501350

Internetes keresőn keresztül elsőként találtam cégükre, rögtön 2023.10.25-én 14.18 perckor felhívtam a 06203501350 telefonszámon szervizüket, parapetes gázkonvektor csere igényemmel, Leányfalun. Árajánlatot kértem, mire a diszpécser, csak azt mondta, hogy nincs kiszállási díj, csak munkadíj, melynek árát majd a helyszínen fogják a kiérkező szerelők megállapítani és közölni. Hiába erősködtem, hogy mondja meg, még is kb. mekkora összegre kell számítanom, mert nincs csak 40000.-Ft-om és akkor ha többe fog kerülni, nem kérem a szolgáltatásukat. Azt közölte a diszpécser, hogy ne aggódjak, díjmentes a kiszállás, csak a munkadíjat kell megfizetni. A szerelők ideérkezésükkor rögtön, mindenek előtt, egy fondorlatosan árat nem tartalmazó, üres, két okdal apró betűs szerződést aláírattak velem, melyből kérésemre sem voltak hajlandók másolatot adni, s addig, munkavégzés, helyszínbejárás nem történt. Majd közölték, hogy a munka elvégzése kb. 400000-450000,-Ft-ba fog kerülni. Ezt a rettentően magas összeget meghallva elálltam a szolgáltatás igénybevételétől, mire közölték, hogy akkor fizessek meg 76200.-Ft árajánlat adási díjat, mivel a kiszállás tényleg díjmentes, de ezt ki kell fizetnem. Na erről, szándékosan, elfelejtett tájékoztatni a diszpécser és félrevezetett, pedig többször is rákérdeztem a várható díjra. Panasszal éltem a szándékosan elhallgatott lényeges információk miatt, válaszként a jogi útra való terelést kaptam.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.