Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06307040268 / +36307040268

FELHÁBORÍTÓ HOGY MI FOLYIK ITT! Tegnap hívott egy kedves hangú fiatalember az Erste banktól, gondoltam utólag azért ellenőrzöm a számot, mert spamként jelent meg. Óckodva ugyan, de beazonosítottam magam. Ez után következett a lényegi rész, egy olyan biztosítás, amivel adathalászat elleni védelmet tudok igénybe venni. Kértem is. Szörnyű azt olvasni, hogy mennyire el vannak zárkózva az emberek és milyen dolgokat írnak itt megjegyzésképp, pedig pont amitől tartanak, az ellen szeretne a bank védelmet nyújtani. És a sok okos, aki azt mondja hogy telefonszám alapján be tudják őket azonosítani az sem normális... Mégis hogyan? A hangod alapján? Ha nem kérnek el személyes adatot a beazonosításhoz, akkor mégis honnan tudják hogy a vonal másik végén ki van? Örülne annak bárki is, ha akár a munkahelyén brahiból valaki felveszi a telefonját és kiadja a bankos annak a személynek az adatainkat? Szerintem nem. Hallgassátok meg, azt javaslom, ezzel senki sem veszít. Ha bankkártya adatokat kérnek, akkor nyomd ki a telefont és tiltsd le a számot, de ha nem kérnek, akkor mit veszíthetsz? Az idődet?! Szép napot mindenkinek M.Veronika

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.