Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06706774082 / +36706774082

Otp-től hívta anyámat valami N.László, hogy akarta e utalni visszahívtam, felvette egy hölgy, teljesen normálisan elbeszélgettünk, és mondta is, hogy nem én vagyok az első aki hívja! A szöveg, a szokásos volt N.Lászlótól, hogy ön indított utalást stb.. Szokásos átverő szöveg, meg majd jegyzőkönyvet küldenek stb.. Elő fizetéses a Vodánál a hölgy! Hát ez mi?! ezt hogy tudják megcsinálni hekkelni??!! És volt egy másik, az is Vodás előfizető,szintén egy csajjal beszéltem, és ő is mondta,hogy én vagyok ma a 4-dik, akik hívogatják,de nem ő volt!! Ugyanaz a sztori, Hihetetlen,hogy ez, hogy müködik. Én visszahívtam mind a két számot mert láttam Vodás magyar szám, semmi pénzt nem vontak le telefon költség miatt, se tőlem,se anyámtól akik hívtak, visszahívtam, mi dominósok vagyunk, ha levonták volna rögtön kiderül. Szóval érdekes!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.