Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06206689155 / +36206689155

Erről a számról kerestek a tegnapi napon. Felettem a telefont, majd kis idő múlva beleszolt egy férfi hang. Mondta, hogy konkrétan név szerint velem szeretne beszélni és sz otp tol keres. Eléggé izgatott volt a hangja, olyan mint amikor nem találja a mondtátokban a szavakat. Rengeteg ö is volt amikor valaki keresi a szavakat. Mondta, hogy valami új ajánlat van az otpnel, de ezt csak akkor tudja meg, hogy ha megadok pár adatot. Születési idő, hely, anyja neve. Teljesen más adatokat adtam meg, és mindegyikre az volt a válasza, hogy rendben. Aztán valami miatt megtopant, és közölte, hogy még sem jók az adatok. Fél voltam háborodva, nem is értettem, hogy mi nem jó, de nem jött rá válasz. Erre nem tud felvilágosítást adni, és lecsapta a telefont. Gondolom rajott, hogy a szivatas, szivstas sa valt. Egyébként nincs otp számlám ????

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.