Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615100449 / +3615100449

Rekedt, másnaposra torzított, idősnek tűnő, hol női, hol férfi hang a hívó. Mindkét hang felismerhető akár titkosított, akár erről a számról, rögzített hívást emlegetve hívogatnak egy bizonyos Társadalomkutató Kft nevében. (A fellelhető Társadalomkutató Kft honlapján szereplő adatok nem egyeznek a cégkereső által kiadott adatokkal, telefonszámuk nincs.) Érdekes, hogy az erről a számról (a titkosítottról is) indított hívások alatt a háttérből gyerekzsivaj hallatszik. Modortalanok, erőszakosak, elutasítás esetén folyamatos újra hívásokkal fenyegetnek. Jó lenne, ha az általuk hivatkozott Társadalomkutató Kft hivatalosan is utána nézne ennek a két embernek! Nyugodt ember vagyok, tudom, hogy a kérdezőbiztosi munka is megélhetést jelent sokaknak. Általában nem vagyok elutasító, de ez a két "kérdezőbiztos" túl megy minden határon. Én is tiltólistára helyezem őket.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.