Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06309649180 / +36309649180

OTP nevében hívtak engem is, hogy gyanús tranzakciót indítottam. Mondtam nekem nincs az OTP-nél semmim. Azt mondták nem baj tud szólni az én bankomnak. Előtte kifaggatott mikor léptem be a netbankba, kis vagy nagy összegben vásároltam-e? 1 millió felett vagy alatt van pénz a számlámon, Van e kötvényem, állampapírom. Majd kérdezte másik banknál van -e bankszámlám? Kitaláltam egy másik bank nevét, ahol szintén nincs számlám és azt mondtam be. Mondták tartsam a vonalat és kapcsolja az én bankomban azt aki tud segíteni. Letettem a telefont. 1 perc múlva egy férfi hang hív a kamu bankból. Szépen bemutatkozott, még egy azonosítószámot is mondott, és kérdezte miben segíthet, mi a problémám. Mondom nekem semmi problémám. Akkor átkéri neten az előző hölgytől a dossziét, hogy megnézze mi a gond. És ő is jött azzal, hogy látja hogy 3-szor indítottam utalást 80 ezer forint értékben. Kérdezte én voltam-e. Mondom nem. majd szakadt a vonal.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.