Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614865438 / +3614865438

A szám hívott, és ellenőriztem a Raiffeisen központi ügyfélszolgálatán, ahonnan az alábbi választ kaptam: "szíves tájékoztatásul közöljük, hogy az alábbi szám marketing csoportunkhoz tartozik, így nagy valószínűséggel valamilyen ajánlattal kapcsolatosan keresték Önt. Továbbá általános információként tájékoztatásul közöljük, hogy az Öntől elkért 3 személyes adat beazonosítás céljából történik, ezekkel az adatokkal semmilyen megbízás nem rögzíthető az Ön nevében. Amennyiben ilyen hívás során a hívó fél belépési azonosítókat vagy bankkártya adatokat, esetlegesen távoli hozzáférést biztosító applikáció telepítését kéri Öntől úgy kérjük ezt semmilyen esetben se tegye meg. Bankunk munkatársai ilyen jellegű szenzitív adatokat soha nem fognak kérni Öntől!"

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.