Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06704358297 / +36704358297

Nagyon kedves udvarias ember volt de gyanús volt az elején csend volt mielőtt kapcsolt, utána meg hallottam a háttérben csomó ember beszélt (azt mondta Békéscsabáról keresett). Azt mondta azért hív mert látja nemrég váltottam számlacsomagot és megkérdezi elégedett vagyok-e - de utána elkezdte azonosítsam magam, mondjam . Mondtam én tudom milyen csomagban vagyok, ahhoz nem kell adatot megadni - ő mondja meg náluk valami változott-e, és az ő rendszerükben váltották-e a szabályokat? Erre megzavarodott de továbbra is összeszedett maradt és mondta nem, erre mondtam hogy elnézést nekem jó az a csomag amiben vagyok és elköszöntem. Utána felhívtam az MBHt akik azt mondták sajnos lehet ilyen, de nem tudják megállapítani ez igazi volt vagy sem, és hogy tényleg Békéscsabán vannak. Ami gyanúsabbá teszi az egészet, a héten már egyszer hívott vki az MBHtól aki azt mondta hogy ő a kijelölt ügyintézőm, megadta a számát és csak egyeztetésre akart időpontot hogy mikor tudok bemenni az irodába. Lehet ez volt a felmérő ember aki így megtudta hogy én tényleg MBHs vagyok. Azóta még egyszer hívtak egy másik számról de alighogy bemutatkoztam letette... Bizarr dolog ez. Az MBHs azt mondta adategyeztetéshez tényleg kérhetnek infókat, de sose adjam meg a teljes számla vagy kártyaszámot.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.