Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0612380865 / +3612380865

Pont ugyanezzel a szöveggel hívott engem is.... "Sziasztok! Engem is hívogat egész héten. 1x felvettem, egy nagyon gyorsan beszélő nő, úgy hadart, hogy alig értettem mit akar. Azzal a szöveggel, hogy részt vettem valami gasztro kvízen ( amiről fogalmam sincs, de mindegy) és kisorsoltak, nyertem valami prémium minőségű svájci kozmetikai csomagot, nekem csak a postaköltséget, 1190 ft-ot kell kifizetni. Ha valamit megnyertem miért kéne utána fizetgetnem? Mondtam nem kérem, nem szeretném. Pár nap múlva újra próbálkozik. Ne vegyétek fel!!!! Valószínűleg csaló!" Miután mondtam, hogy nem fizetek, azonnal letette...

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.