Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06702262291 / +36702262291

Erről a számról a mai napon hívtak. Egy női hang mutatkozott be Molnár Andrea néven azzal, hogy az OTP nevében telefonál. Majd következett a szokványos szöveg a hangfelvételről stb. Majd azt a kérdést tette fel, hogy "történt-e utalás a mai napon a számlánkról? Ugyanis 3 utalás történt az ő információik alapján..."Válasz, hogy "semmiféle utalás nem történt." Eleve gyanús volt az egész. E rövid, határozott válaszomra a következőt mondta a telefonáló." Rendben, akkor a tranzakciókat lezártnak tekintem." Az online csalás és gátlástalanság határtalanná vált! Bepróbálkozott, de nem jött össze. Mindenki vigyázzon nagyon!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.