Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06306720000 / +36306720000

ÁTVERÉS ! OTP ügyintézőnek adja ki magát semmi konkrétat nem kérdez arra hivatkozik, hogy a számlámról volt egy utalás 3 millió forint értékben Én voltam e ? Mondtam ,hogy nem ! Ezután jött, hogy feltörték a fiókom azonnal fáradjak be egy bankba ! Ez mondja pénteken délután 2kor hogy pánikba essen az ember mivel 3-4 órakor legkésőbb bezárnak az otp k és hétvégén nyitva se lesz ! Ezért átirányít egy oldalra ahol adjam meg az adataimat és így telefonon keresztül is eltudjuk intézni. A vonal megszakadt újra hívott +36702329620 Aztán megint megszakadt és megint +36306949363 ezek valószínűleg generált számok. Miután jeleztem neki ,hogy mivan ha most történik csalás aztmondta küld igazolványt és küldött egy paintben szerkesztett igazolvány képet. Az összes olyan hozzászólás ami azt támasztja alá, hogy valóban otp dolgozó azok is valószínűleg mind az ő vagyis inkább ezek alkotás! Utanna egyből hívtam az otp központi számát biztosítottak róla, hogy nincs gond és hogy ez kamu hívás volt !

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.