Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06205692693 / +36205692693

Egy kedves hölgy hívott valóban az alkusztól, mint ahogy az előző hozzászólásokból is látszik. Bár az előző hozzászólókkal ellentétben én örültem neki, és nem is igazán értem, hogy miért fájt az előttem lévőknek, hogy valaki megkérdezte tőlük, hogy ha van olyan információ, ami érdekelheti őket biztosításokkal, befektetésekkel kapcsolatban. De biztos az előző hozzászólok mind profi biztosítási és befektetési szakemberek, vagy csak nagyon fontos embernek gondolják magukat a hozzászólásaik alapján... Talán ezekre mondják hogy megkeseredett, élettelen emberek, akik ahelyett, hogy egy ilyen hívás folyamán mondanák, hogy köszönöm, nem érdekel, van még annyi idejük és negatív energiájuk, hogy itt is írogassanak... ez inkább szánalmas, és nem is a hívással, hanem inkább saját magukkal, az életükkel van problémájuk, és örülnek, hogy végre belerughatnak valakibe, aki a munkáját végzi... valószínű az életükben beléjük is folyamatosan belerúg pl a főnökük, csak hát ott ugye gyávák visszaszólni, viszont telefonon és neten nagyon nagy "urak"... Néha igazán érdekes szociológiai és pszichológia szemmel nézni a kommenteket, tanulságos, hogy milyen megkeseredett emberek vannak, igazán sajnálom őket.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.