Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0696200261 / +3696200261

Engem ma hívott délelőtt fél 10-kor! Vmi kenőcsöt kezdett el dumálni, és hogy alkalmas-e nekem? Már bántam, hogy felvettem, és nem néztem meg jobban a számot előtte! Mondtam, hogy nem alkalmas! Kérdezte, hogy mikor hívhat, mondom holnap délelőtt :D Letettem, és azzal a lendülettel le is tiltottam, azóta a tiltólistámban már 4x van benne, hogy hívni akart (most d.u. 3 óra van)! Aki nem tudja letiltani, próbáljátok meg úgy (okostelefonon), hogy a hívólistában hosszan rajta tartjátok az ujjatokat a telefonszámon, és akkor feldob pár lehetőséget, és ott lennie kell közte, hogy "SZÁM BLOKKOLÁSA", vagy ehhez hasonló!!! :)

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.